Good morning America!

THE view!

Jag tröttnar aldrig på att se den här staden från ovan. Igår åkte vi upp på Gavensvoort hotels takterrass och spanande lite. Jag har varit där innan, det var längesedan men då var vi ute på kvällen och jag såg Formel1-föraren Michael Schumacher där sittandes i en soffa med en tjej. Visste egentligen inte vem han var förutom till namnet. Min pappa brukar kolla Formel1 då och då så jag har väl snappat upp namnet genom det.

Den här staden är förknippad med så mycket minnen för mig. Jag har varit här med min familj (och firat jul. Bodde då på Hotel Edison vid Times square, ingen hit alltså! Sån jäkla turistfälla, om man kan säga så om ett hotell… Men vi åt supergott julbord på Aquavit.) jag har varit här med min kompisar Emelie och Camilla och då bodde vi på ett tjejhostel på uppger west side och festade en massa. Jag har varit här med mitt ex ett par gånger då han pluggade i USA i omgångar och jag har varit här på jobb två gånger och intervjuat Whitney Port och sedan Kelly Gale för cirka ett år sedan. Sedan har jag och Fredrik varit här också, det var innan Frans föddes och jag hade jobbat i Miami och vi stannade i ett svinkallt New York i tre dagar på vägen hem till Sverige. Då var det svårt att inte längta tillbaka till solen då… ett år senare hade vi Frans, med det visste vi inte då och om jag ska vara ärlig fanns det inte ens på kartan där och då. Livet alltså!

Jag hoppas att jag kommer att komma hit många gånger till och gärna när Frans är typ sju eller åtta år och verkligen kan uppskatta den här staden. Shoppa och tycka att sevärdheterna är coola. Haha. Idag skulle jag nog tycka att det var ganska jobbigt om han var med. Den här staden känns inte så jättebarnvänlig men jag kanske har fel och helt enkelt inte känner till alla överlevnadstricks som man kan i sin egen stad…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>