Godnatt!

   
    
    
 Det blev en sen kväll ikväll. Jag, Jessica och Angelica hyrde ”Sex and the city”-filmen. Den första. Den är ju så bra! Var länge sedan jag så den nu… Men vi hade letat boende i New york så det kändes bara passande. Den 5 oktober åker vi och jag längtar SÅ mycket! 

Har haft en supermysig kväll och det bästa är att Alice och Frans tycker så mycket om varandra. De kramas hela tiden! Sötchock deluxe!

Förutom en stund efter förskolan då Frans lackade totalt på grund av att han inte ville att vi skulle ta med oss vagnen då vi lämnade förskolan så har detta varit en extra bra fredag! Hade ett möte imorse som ändå gick långt över förväntan och sen var jag på redaktionen och fixade med kläder inför kommande plåtningar. 

Hoppas du haft en skön fredag du också! Frans somnade i Alice säng klockan 22.30 och nu ligger jag bredvid, redo att joina.

Vi hörs imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>