God(?)morgon

  Den här bilden är inte tagen imorse utan i söndags då vi hängde ute på Ekerö. Drömdag!

Någon gång runt midnatt vaknade Frans i spjälsängen och kunde inte somna om. Fredrik bar in honom till oss men han lyckades inte riktigt somna där heller. Jag älskar att sova med Frans när han SOVER eller när han ligger och kramar mig men när allt han gör är att snurra runt och försöka få tag i mitt bröst önskar jag att jag bodde (och sov) ensam! Har vaknat till minst trettio gånger av att jag känner en liten hand i behån (ja, jag sover men behå nu för att inte typ ”fresta” Frans, haha) och när jag vänligt men bestämt föste undan handen fick jag ett slag i ansiktet i stället. 

Jag har även en väldigt svagt minne av att Fredrik kör astmainhalatorn (?) på Frans någon gång under småtimmarna. Jag sov men är ganska säker på att jag försökte hålla i Frans så han skulle ligga still under tiden. Det gick nog inte så bra… Fredrik vaknar lättare på natten är jag. Jag vaknar till för minsta lilla men somnar väldigt lätt om igen. Nästan lite för lätt. Fredrik vaknar och fortsätter vara det.

Imorse var jag med andra ord supertrött men Frans kändes relativt pigg, dock blev han sjukt sur när han inte fick klättra upp på bordet och äta naturgodis!? Som man blir… Och lade sig på golvet och gallskrek! Han gör det ibland och när han blir sådär superarg låter vi honom oftast skrika av sig. Om vi är hemma alltså. Han lugnar sig alltid snabbt men det är nästan lönlöst att försöka trösta honom när han skriker sådär och fäktar med armarna och spänner sig som en liten pinne. Töm och glöm som jag brukar säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>