Godmorgon!

IMG_6286

Bilden har ingenting med inlägget att göra egentligen men hade ingen annan i datorn…

Med tanke på mitt senaste inlägg kanske ni tänkt att jag helt enkelt fick nog av trotsen och drog. Lämnade barn och fästman och drog dit mina sparpengar tog mig. Typ Sandic i Uppsala.

Nej, trotsen är fortfarande kvar men inte alls som den där lördagen som jag kallar ”trotslördagen”. Det är mycket bättre nu, några bakslag men inte lika hysteriskt som på trotslördagen. Det är jag SÅ tacksam för! En annan sak jag är tacksam för är att det blivit så mycket ljusare ute. Både på morgonen, och suprise – även på kvällen. Känns verkligen som våren är på gång! Minus minusgraderna.

Den senaste veckan har jag inte bloggar eftersom min mobil gick ett omtumlande slut till mötes. Jag stoppade in den i tvättmaskinen tillsammans med lite sängkläder och efter cirka 1 timma och fyrtio minuter började jag fundera över var jag lagt mobilen… var det inte på sängen? Jag har verkligen koll för visst hade jag lagt den där, och visst var det därför den åkt med i påskalanet och in i maskinen. Sa till Fredrik att jag trodde jag varit SÅ korkad att jag lagt mobilen i maskinen och han säger då: Ja, det har låter jättekonstigt och dunsta runt därinne…”. Hm. Så jag gick ner till tvättstugan och väntade ut de sista 12 minutrarna innan jag kunde plocka ut en totalförstörd men ändå väldigt ren iphone. Eftersom jag oftast bloggar via mobilen så har det varit rätt sparsamt med inlägg sedan i söndags och veckan innan dess vet jag inte vad jag ska skylla på. Tidsbrist?

Den senaste tiden har jag jobbat heeeela tiden och när jag inte jobbat hands on har jag tänkt på jobb. Jag har legat och planerat upp nästa dag i huvudet, gjort mentala anteckningar på vad jag ska fixa och funderat ut outfits i huvudet. Mycket har börjat falla på plats men förutom personstyling av fyra personer har har just nu fem plåtningar på gång som alla ska plåtas inom en vecka. Nu ska jag strax in och sortera kläder så efter idag kommer jag nog känna mig mer på banan, längtar efter den känslan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>