God jul!

Den här kolan blev SÅ god! Tyvärr lade jag dem lite fint i en glasburk och nu får jag nog kasta hela burken på grund av att kolan satt sig som en klump i botten. Haha. Men har hackat loss bitar med en kniv. Mums!

Idag har vi haft en riktgt lugn och skön jul med familjen efter att ha flyttat (!) till huset igår. Vi hyrde en lastbil och körde över i princip alla möbler. Tack vare mina föräldrar gick det och nu är vi installerade. Det känns helt underbart! Vi ska rensa massor i lägenheten men det vi behöver har vi här nu. 

Frans fick en låda med Brio-delar till tågbanan av oss. Vi köpte ju endast en julklapp till honom i år. Han har typ allt och lite till så att köpa tio paket med leksaker känns inte rätt. Jag vet att man älskade att öppna julklappar när man var liten men personligen känner jag att det är nya tider nu. Dock fick han present av mina föräldrar, min syster och Fredriks familj som var här och åt jullunch tidigare så han har haft att göra…

Själv fick jag ljusstaken på översta bilden. Tycker den är såå fin! Man kan samla på sig fler delar men jag tycker tre är perfekt! Älskar den. 

Har inte hunnit fota så mycket under dagen för mobilen dog imorse och jag har inte hunnit ladda den. 

Hoppas du haft en riktgt härlig dag! Kram

2 reaktioner till “God jul!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>