Glutenfria (och sockerfria) frallor

  

Okej, det blir mycket matfokus just nu men jag tycker faktiskt att det är väldigt kul! Idag har jag bakat bröd som Frans kan äta till mellanmål. De ser ändå ganska god ut men innehålletr inget vetemjöl, socker eller liknande. De var dessutom jätteenkela att baka. Ska se om de är goda… I så fall kommer receptet senare.

Nu ska jag hämta min lilla goding, han var inte så glad imorse när jag gick men jag tror det blev bättre sen, hoppas det i alla fall. Stackars lilla Frans annars. Och pedagogerna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>