Glad påsk!

   
    Ja, det känns ju som att påsken snart är över men jag hoppas inte det är försent att skriva Glad påsk! Haha, jag har liksom inte kommit in i ”påsk-feeling” för vi hade inte pyntat och hann liksom inte med äggmålning eller att sminka Frans till påskkärring… Haha, hade vart så kul! Eller Frans hade nog inte tyckt det i och för sig. Men hoppas ni haft en superhärlig påsk med massa godmat och (lagom mycket) godis.

Ikväll åt vi tidig middag med min syster på Oaxen slip ute på Djurgården. Det var verkligen supersmarrigt och jättetrevligt! Jag och Fredrik beställde in vårkycklingen och den var så himla god! Annars ska jag nu återigen dra ner rejält på kött.

Dagen tillbringades med att montera Ikea-möbler och att leka i parken med Frans. Om han blev glad när vi kom hem igår? JA! Han såg oss genom fönstret och sprang ut och ropade… Något! Minns inte vad för jag blev så glad av att se honom. Han ville såklart kramas, visa olika saker och babblade på utan stop. Han blev verkligen jätteglad över att se oss! Det kändes som han utvecklats massor sedan vi åkte… Mormor och morfar har väl kört utvecklings-camp här hemma, haha! Det som känns så bra när vi lämnar honom med mina föräldrar är att jag VET att han har det toppen, han älskar dem och ropar hela tiden ”mommo” och ”morsa” som han döpt morfar till. När han låg och räknade sina fingrar innan han somnade ikväll sa han: ”mamma, pappa, Frans, mommo, morsa”. Ibland fick ”Jonna” vara med också, dvs min syster, Jenny. 

Jag somnade själv under nattningen och har precis varit uppe och borstat tänderna. Nu ska jag sova för imorgon måste jag faktiskt jobba en del. Mamma och pappa stannar till tisdag så vi får passa på lite…   

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>