Glad midsommar!

 Ett försök att ta en fin bild ihop…  

Mmmynta!    Studsmatta – succé!


Fick fina blomsterkransar från Lindex igår, Frans ville dock inte ha sin på sig, buhu! Klassisk jordgubbstårta med maräng och sockerkaksbotten. Mums!  

 Frans sprang runt med bar överkropp och i strumpor större delen av dagen.

Midsommar är en av mina favorithögtider. Särskilt när man får möjligheten att fira ute i skärgården. Det fick vi visserligen inte i år, hehe, men det var jättekul ändå. Vi tog tuben (med en sjukt sur Frans) till Bromma och firade ihop med Toffe och Denise plus deras son Theo och dotter Penny som Frans älskar! Vi åt jättegod sillunch, sen kollade vi en snabbis på dansen kring midsommarstången och efter det körde vi kaffe och jordgubbstårta och därefter 5-kamp som jag och Denise förlorade med 3-2. Kvällen avslutades med grillat kött. Rätt klassiskt upplägg eller hur? SÅ trevlig dag, kväll och midsommar överlag. Kändes skönt men samtidigt lite dumt att vi inte fixade någonting under dagen, satt bara där och blev serverade hela dagen. Och då har T och D ändå en nyfödd dotter att ta hand om…

Vid 23.00 beställde vi en taxi och åkte hemåt. Frans var fortfarande vaken (!) och alternativen var att gå ut och gå så han somnade och sedan stanna kvar eller åka hemåt. Det senare kändes smartast. Det blir inte samma typ av midsommar som för några år sedan, nu försöker man i alla fall tänka praktiskt. Sen skippar jag nubben pga att jag hatar det. Drack ett par glas vin under dagen och det känns rätt skönt att man inte kommer vara seg imorgon. Inte på grund av alkohol i alla fall.

Jag är som vanligt efter ett besök i Norra Ängby ännu mer sugen på hus. Haha, the never ending story. Men på tisdag ska vi i alla fall plåta lägenheten så vi har bilderna klara när det väl är dags.

Nu ska jag sova! Hoppas ni haft en härlig midsommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>