garderob

Garderobsrensning

Om allt går som planerat kommer vi sälja vår lägenhet under året. Blandade känslor men överlag positiva. Vi har ju ett projekt på gång men det är inte släppt ännu så vi avvaktar och jag hoppas verkligen att det ska gå att få skisser och framför allt priser under nästa vecka. Vi ska även kolla på ett nybygge som ligger lite utanför stan, eller inte stan egentligen. Utanför tullarna. Det känns dock som ett stort steg men om ett och ett halvt år då det är inflyttning så kanske det känns mer okej än vad det gör just nu. Men ja, det som kommer här på Kungsholmen är utan tvekan det jag är mest sugen på just nu. Eftersom jag kommit in i flyttankar tänkte jag redan nu börja rensa här hemma. Skänka bort och sälja massor! Vi får låna Fredriks bros bil i två veckor då de åker till Thailand (jag hade en liten Toyota aygo men sålde den nyligen, min första och enda helt egna lilla bil, buhu!) och då kan man ju passa på att lämna grejer och kasta saker man inte orkar släpa på. Det jag är mest sugen på just nu är att göra en rejäl utrensning i garderoben. Det är totalt kaos där och jag använder enbart det som ligger överst… Planen är att lägga undan plagg jag vill spara och sedan skänka och sälja resten (ja, förutom det jag ska behålla och ha på mig förstås…)

Sen ska jag skriva  göra en lista på saker jag vill och behöver (behöver dock inget mer, det vet jag redan nu, men saker som jag vill ha då…) och sen hålla mig till den listan! Och om jag skulle hitta något som jag bara ”måste” köpa… får jag ta det då. Visste låter det som en bra plan? Hehe, vi får se hur det går.

garderob2

Bilder: Pintrest (gick med idag, sååå mycket fina bilder det finns, blir helt galen och vet inte var jag ska börja. Har aldrig fattat grejen innan men har en känsla av att jag kommer hänga där lite då och då…)

2 reaktioner till “Garderobsrensning”

  1. Jag tycker ni ska flytta till området kring kransen/telefonplan som ni diskuterat tidigare. :P Fast ni behöver inte vänta 1,5 år. I sommar blir mer lagom, hehe. Puss!

  2. Johanna: Ja, det är klart du tycker ;) Alla vill ju bo granne med oss ;) Chokladfabriken är det inflytt i under året. Däremot har vi kollat på ett planerat radhusområde i Bromma, vid Stora Mossens t-bana och där är det inflytt först sommaren 2015. Som tidigast…

    Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>