Frisör-Fredrik

   
  Man ser på Frans att han inte älskar att bli klippt. Stackarn.

Har precis varit och tränat (om jag satsar på beach 2015 är jag sen för den börjar om typ 1 vecka men kände helt enkelt att jag behövde komma igång! Har verkligen förfallit de senaste månaderna, haha.)

Men när jag gick lämnade jag Fredrik och Frans i den här situationen. Frans hår är återigen ”out of control” och Fredrik har nu köpt en liten kam som han ska använda för att frisera Frans. Frans tyckte inte det var speciellt skoj och skrek att han minsann sparat ut håret. (Eller jag tolkade det som så) och Fredrik hade lite besvär med att få någonting klippt. Förra gången vi klippte Frans gick det bra, då hackade vi upp lite jordgubbar och kunde ta all tid i världen. Nu lockade vi med ”Bing” på SVT play. Frans nya favorit!

Men nä, det var ändå inte helt populärt…

Jag sa att jag kunde hjälpa till men vad säger Fredrik då? ”Nej, jag har klippt massa människor innan, du har inte det!”. Jag påminde honom då om att jag klippte Frans förra gången och Fredrik blev jätteupprörd och skrek (typ) att han hade fått gå in och rädda det som kunde räddas efter det. Haha. Så nä, min hjälp var icke uppskattad. 

Nu ska jag duscha, sen sova för imorgon ska jag till Gotland och Almedalsveckan. Ska delta i ett seminarium med ”A non smoking generation” så åker dit över dagen. Miljövänligt och bra… Men det ska bli jättekul!  Vyn över Karlberg nu när jag gick hem från Sats. Såå fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>