Frisör-Fredrik 

Hur klippte man barn innan iPhonen?

Igår klippte vi äntligen Frans. Eller Fredrik rättare sagt. Jag filmade mest och var ivägen enligt frisören. När klippning av Frans pågår råder det en väldigt komisk stämning hemma hos oss. Fredrik är alltid nervös. Både för att det ska bli fel och för att Frans plötsligt ska tröttna. Frans säger ibland ”aj” när Fredrik klipper i håret trots att det gör inte gör ont, DET gör Fredrik riktigt nervig, haha! Tycker det är SÅ kul! Filmade en del och lade ut på Instastories (såå mycket roligare än Snapchat som jag nästa aldrig varken använder eller kollar längre) så kolla insta om ni vill @annikanorman.

Resultatet blev i alla fall riktigt bra tycker jag. Frans ser visserligen plötsligt ut som om han vore 6 år gammal och väldigt, väldigt poppig. Han är bara klippt på sidorna men håret på huvudet är orört och därmed rätt långt. Har fått många reaktioner på Fredriks frisörtalang och han säger att den kommit efter att han klippt både sin mamma och sina kompisar när de var yngre. Haha. Oanade talanger osv.

2 reaktioner till “Frisör-Fredrik ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>