20140720-152541-55541523.jpg

Fredrik försöker ge igen:

20140720-151503-54903022.jpg
”Den där skjortan ser ut som en disktrasa! Nej, jag menar kökshandduk!” var Fredriks kommentar om den här randiga skjortan.
Skillnaden mellan mig och Fredrik är att jag är såpass trygg i mig själv att jag inte byter om för en inte helt positiv kommentar om min klädsel. Älskar min disktrase-skjorta. Hitta den på Mango i våras för 129 kronor.

Lade upp den här bilden på Instagram förut (följ om du vill @annikanorman) det är mest barnrelaterade bilder där numera… försöker ibland slänga in annat (mat, mode, inredning och en och annan naturbild) för att folk ska tro att jag har ett liv, hehe. (Ett liv förutom mammalivet, alltså…)

En reaktion till “Fredrik försöker ge igen:”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>