Frans i tidningen mama

mama-malibu

För det första kan jag säga att jag känner mig på SÅ mycket bättre humör idag än senast jag bloggade. Det var bara mycket på en och samma gång men en sak är ju oftast säker: antingen så löser det sig, eller så rinner det av. En sak har runnit av och den andra har löst sig. Det känns superskönt!

Idag har jag mailat, mailat och mailat och sedan åkt in till stan för att hämta hem lill-Frans. och apropå en liten, eller åtminstone yngre Frans. Älskar bilderna på honom som vi plåtade i Los Angeles, eller det var inte jag, det var superduktiga Susanne Kindt som gjorde det. Ett lätt kaosartad dag som fick mig att känna att nej, plåta sin egen unge på en inte-så-barnanpassad strand kommer jag inte göra igen. Frans var överlag på sitt allra sämsta humör, haha. Men ja, det syns inte på bilderna. Är så jäkla sugen på att åka iväg och plåta men det får nog bli nästa vinter.

mama_malibu-56

mama_malibu-41

mama_malibu-36

mama-malibu4 mama-malibu5 mama-malibu2 mama_malibu-67

 

Alla bilder är tagna av fotograf Susanne Kindt (@susannekindt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>