Frans har klippt sig för första gången

     

 

Försökte borsta ur Frans toviga hår förut. Använde en borste som jag fick idag, en så kallad tangle tweezer. Den var helt okej men kanske mer anpassad för mitt hår. Fredrik sa även att han hade behövt en riktig kam för att kunna klippa ”perfekt”. En gång klippte han sin mamma och för att få det jämt satte han en tejpremsa tvärs över håret och klippte efter linjen… Att jag ens lät honom hjälpa till med Frans klippning!?

Vi har länge tänkt klippa Frans. Hans hår är ju, eller var lite out of control. Jag började klippa. Fredrik tyckte att det var för kort och tog över, då var skadan redan skedd och håret blev ärligt talat liiiite kortare än planerat. Jag kunde typ inte sluta skratta! Frans såg så gullig ut när han satt när och åt jordgubbarna vi mutat honom med för att han skulle sitta still. Han kände ju att något var på gång och satt liksom och spände sig när Fredrik borstade håret, undrade vad som pågick.

Här är några bilder:

   

     

2 reaktioner till “Frans har klippt sig för första gången”

  1. Vem tänker på frillan när han är sådär jäkla asgöllig?!!! Jag har också klippt Jack, första gången helt ok andra nja.. Så nu får det växa fritt ;)

  2. Stella: Ja, jag ville egentligen inte att vi skulle klippa men jag måste hålla med om att det var rätt långt. Han ser äldre ut nu, det gillar jag inte. Vill att han ska se så bebisaktig ut som möjligt ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>