Framme på Kreta

   
    
 Det här är utsikten från vår terrass. Inte helt fel, eller hur? Vi bokade ju rum med ”pool access” och det känns som ett väldigt bra, om än något dyrt, val! Bor bredvid Toffe och Denise som vi reser tillsammans med och såklart även deras två barn. 

Resan hit gick smidigt men när vi landande fick vi först vänta på ”parkering” i cirka 30 minuter (kaptenen sa 10 men vad gör 20 minuter hit eller dit när planet är fyllt med trötta och hungriga barn. Och deras föräldrar) Fick sedan vänta på bagaget i cirka en timma. Sedan ytterligare en timma på bussen. Vet inte om Ving glömt att det skulle komma folk igår!? Men det var sjukt irriterade människor som äntligen fick gå på bussen och påbörja den 2 timmar långa resan till hotellet. ”Det här är sånt man skriver på sin blogg om man har någon” sa en kvinna irriterat. Haha. 

Nä, fattar att sådant kan hända men anledningen till att man väljer charter är jj att man vill ha det så smidigt som möjligt och när man inte får det blir man såklart lite trött… Sen sa inte Ving-värden ett ord om det på bussen utan berätta mer om vilka utflykter man kunde köpa till under veckan. Tror många hade uppskattat ett litet:”så, ber om ursäkt för väntan men nuu är vi på väg!”… Bara för sakens skull.

Vi bor på Ocean beach club, otroligt barnvänligt men sitter man i rullstol finns det lite att önska. Vårt rum är jättefräscht och utsikten MAGISK! 

Idag har vi badat i havet och poolen och nu lägger Frans pussel (hans favoritgrej!) medan Fredrik och Toffe tränar i gymmet precis bredvid. Jag ska nog också köra ett pass sen. Har ju med mig träningskläder och man kan ju inte skylla på avståndet direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>