IMG_1796.JPG

Första natten i spjälsäng

Man får väl säga att det gick helt okej att ha Frans sovandes i spjälsängen. Han vaknade till och gnydde några gånger men somnade om. Vid halv två vaknade hammock grät. Jag kunde inte med att lägga ner honom igen så från och med då fick han sova mellan oss och han somnade i princip direkt och sov till runt fem då han vakna till och gnällde och somnade sedan om till 06.30 då han fick sin välling. Det här var ju bara första natten men vi får helt enkelt fortsätta och snart kommer han känna sig trygg i sin egen säng. Är ändå lite glad över att han inte sov bättre än någonsin utan mig. Hehe.

4 reaktioner till “Första natten i spjälsäng”

  1. Bra jobbat! Rulla ihop små filtar och lägg på sidorna, så att han känner att han ligger lite trångt. Han saknar kanske er värme, när han vaknar på natten…?

  2. Mamma: Ja, så kan det nog vara… lade på extra filt nu och en stor kudde. Ha kanske tror att det är jag om han vaknar. Ingen vidare komplimang dock… Men än sålänge sover han :)

  3. Värma med vetekudde i spjälsängen kan funka också, så man lägger ner honom på en uppvärmd madrass. Gå från varma sköna sängen man somnat i och sen läggas ner i en kall säng kan ju få vem som helst att gråta.

  4. Emelie: Bra tips! Ska testa det… Frans är dock alltid varm, typ svettig när han vaknar men ja, det är väl kombon värme/närhet som är jobbig när han vaknar. Det är ju inte kul att vakna i mörkret och dessutom inse att man är ensam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>