IMG_2065.JPG

Förkylningen är här!

Igår var Frans jättegnällig på kvällen. Han sov fram till 18 men efter det var han bara så ledsen och missnöjd med allt bad livet erbjöd. Maten ratade han, mosad banan likaså, tillslut gav jag honom en flaska välling och sen var han i alla fall lugn medan vi åt middag men sen hände något och han blev superledsen och ville ingenting. Eller jo, han ville blir runtburen och titta på sin taklampa, han älskar den!
Jag minns knappt när det var svårt för Frans att somna senast. Han har ju sedan flera månader somnat utan problem runt kl 22.00 och på senare tid redan runt 8.00… Men igår var det krångligare och han kravlande runt i sängen, tjattrade och rulla runt och kändes pigg (samtidigt som han var jättetrött) vi gick och lade oss med honom i omgångar och till slut somnade han, tror det var runt klockan 22.00 och jag likaså. Vaknade sedan 23.30 och gick upp och borstade tänderna. Jag gillar inte att somna sådär och sen behöva gå upp bara för att sova igen men så blir det ibland. Frans kändes lite snuvig igår och idag är det betydligt mer snor och även hosta. Så förmodligen kände han sig inte helt bra igår. Känns som det är förkylningstider nu. Jag och Fredrik har klarat oss än så länge men idag när jag var och tränade och man under avslappningen skulle ”andas in djupt genom nästan och sen ’aktivt’ blåsa ut luften genom munnen” kunde jag nästa känna hur bacillerna angrep. Så deppigt.

Nu är det Fredriks tur att träna och sen ska vi ner på stan en sväng och äta lunch, jag är dock megahungrig redan nu… Har blivit värdelös på att äta frukost. Typ yoggi med hasselnötter och en kaffe. Kul!
Och sist men inte minst ikväll ska jag på 25-års fest! Lite jobbigt att Frans är sjuk bara… Dock mest för Fredrik.

IMG_2067.JPG
Lampan kommer från Ikea PS, hade en annan ide när det gällde lampa till Frans rum men är supernöjd med den här lampan, inte lika nöjd som Frans i och för sig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>