Förkyld (a)

Årets första semla har det i alla fall blivit. Fredriks bror kom med dem och de var såå goda! Frans och jag delade men han vägrade smaka. Skickade av florsockret på ett av locken, det var allt!

Inatt vaknade jag av att jag hostade och kände mig febrig med tillhörande värk i kroppen. Gick in och lade mig i Frans rum och somnade om men sov ärligt talat rätt dåligt… vaknade runt 8.00 med huvudvärk och vad jag tror var feber. Tänkte att nej, nu kommer influensan rejält men jag vet inte… I så fall en light version. Dagen har varit helt okej, minus hosta. Känner mig absolut inte helt frisk men inte heller så sjuk att jag måste ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Tyvärr verkar det som Frans fått samma sak nu. Han är röd på kinderna (det är visserligen inte jag) och hostar. Ikväll somnade han 18.30 (!) bara en sådan sak…

Jag hoppas det blir bättre till imorgon då Stockholms modevecka drar igång! En söndag, rätt ovanligt men det är för att det ska tajma med Köpenhamns modevecka som startar på tisdag.

Hur som, bara jag är relativt pigg så ska det nog gå, är ju inte superansträngande att gå dit. Hoppas bara nu att Frans är bättre snart! Han har visserligen inte varit sjuk på hur länge som helst så det var nog bara en tidsfråga. Så länge vi klarar oss från kräksjukan är jag nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>