ballong

Födelsedagstårta

Frans fyller ju ganska snart ett år (!!) och vi ska ha födelsedagskalas för honom här ute på Ekerö. Jag vill ha en fin tårta, får nog köpa en för jag är sämst på det här med sockerpasta som tydligen är en av huvudingredienserna i typ alla tårtor som finns… kollade lite på Pintrest och hittade några stycken. Jag gillar ju verkligen det här med djurmotiv… frågan är om de är lika goda som de ser ut eller ska jag bara släppa prestigen och köpa en Budapstrulle? Haha, älskar Budapest!

cake2

cake3

cake

2 reaktioner till “Födelsedagstårta”

  1. Alla tårtor blir ju verkligen sjukt fina med sockerpasta, men så gott är det ju inte tycker jag. Såg på ett avsnitt av Hela Sverige bakar där de gjorde typ bröllopstårtor, och då hade de blandat 50/50 med sockerpasta och marsipan. Kan tänka mig att det blir lite godare plus att det är lätt att forma ändå!

  2. Johanna: Jag håller med! Det ser fint ut men det är inte speciellt gott, sen gillar jag iof inte marsipan heller så smakmässigt så skulle jag nog välja sockerpasta… Ska komma på någon bra tårta som inte är för avancerad men ändå roligare än en rulltårta :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>