Finest awards

   
    
 Bästa tvillingarna i världen! Och roligaste.

I onsdags var det ju Finest awards och jag insåg att jag inte skrivit något om det över huvud taget!

Eftersom Fredrik var bortrest kom Lisa och hennes familj och passade Frans under kvällen. De gick till Rålis och lekte och matade ankorna, sen somnade Frans och Lisa sov över eftersom hon skulle jobba dagen efter. Hon jobbar typ en kvart härifrån så hon slapp åka från Ekerö på torsdagsmorgon. Och jag slapp passa en tid då de ville åka hem på kvällen. Win-win!

Jag mötte upp Knivlisa och hennes kompis Mia hemma hos Mia på Söder och vi åkte sedan ner till Café Opera där galan hölls. Ska jag vara ärlig så var galan lite långdragen. Mingel på cirka två timmar följdes av en lång presentation av väldigt många nominerade och detta medan många av gästerna stod upp (i inte helt sköna skor)

Jag lyckades dock klämma ner mig på en stol efter ett tag, hade nog behövt dra hem annars. Så trött (låter kanske som en tant nu men ja, sån är väl jag…) i fötterna!

Det roliga under kvällen var såklart att hänga med Angelica, Jessica, Stefan, Malin, Lisa och Pearl! Vi drack champagne och dansade till midnatt då jag satte mig i en Uber och åkte hem. 

Tvillingarna vann tyvärr inget men jag är SÅ imponerad över att de var nominerade. Det var liksom inte rookies som kammade hem priserna utan det var Penny Schulman, Kenza, Zara Larsson osv. Och bland de nominerade fanns även fredagspodden med Hanna och Amanda och Alex och Sigges podcast! Värsta stjärngänget med andra ord.

Jag fick ju även möjlighet att styla Jessica och Angelica samt Terese och Sara som båda jobbar på tidningen Frida och driver Fridapodden som även den var nominerad för årets podcast. Så jävla kul!

Tycker de ser helt smashing ut (om jag får säga det själv…!)  Från vänster:

Sara: Kavaj, Gina tricot. Spelstopp, Zara. Byxor, Weekday. Väska, YSL. Skor, La Redoute. 

Angelica: Klänning, Bymalina. Väska, Asos. Smycken, Emma Israelsson.

Terese: Örhänge, Cocoo.se. Klänning, Hunky dory. Väska, Stella McCartney. Armband/ring, Pilgrim. Skor, Tamaris.

Jessica: Klänning, Sandro/NK. Väska, River Island. Skor, Din sko.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>