Finaste vårjackan

  

Igår hittade jag den här jackan på Lindex, så himla fin! Ska köpa den till Frans så han kan ha den i vår. Vill även ha en såndär lite sportig variant med fuskdun i. Alltså Frans overall och thermobyxor är sååå smutsiga. Förskole-effekten såklart, känns nästan ovärt att tvätta dem eftersom han är ute och leker varje dag.

Idag är nästsista dagen på detoxen, jag känner mig dock svullen. Precis den effekt jag ville ha. Aja, är ju inte som jag bantat i och för sig snarare ätit större portioner för att jag varit så hungrig samt en hel det osaltade nötter och mellanmål även om de varit nyttiga… Hehe. Annars har det inte varit så stor skillnad ändå, vi äter ju vegetariskt för det mesta och inte så mycket tung mat utan mer sallader och så vidare. Ska nog fortsätta undvika socker så gott det går, känner mig inte speciellt sugen faktiskt.

3 reaktioner till “Finaste vårjackan”

  1. Haha förskole-ytterkläder tänker jag man tvättar när de är urvuxna/säsongen är över ;) fast Jacks skaljacka ser förskräcklig ut efter att han ätit banan i den ett par gånger…

  2. Stella: Ja, lika bra att vänta… Känns liiite jobbigt när man bara har med honom ute och han inte är på dagis och det ser ut som han sovit i en sandlåda oh, well, värre saker har hänt ;)

  3. Vid barmark rekommenderar jag Fodrade galonställ det kör vi med eventuellt flerceställ under. Så sliter man inte knän på overall och man kan torka av med trasa eller spola lite på galonen bara. På vår förskola säger dom till att man ska tvätta under helgen om det är sandigt eftersom det drar in mycket smuts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>