Finally Friday!

   
    
    
   
De här bilderna är dock från torsdagen, det vill säga igår. Efter att ha suttit inne hela veckan och tokjobbat med huvudvärk och hosta var det extremt skönt att stänga ner datorn och lämna lägenheten för någonting annat än lämning eller hämtning på förskolan. 

Först var jag på Gants pressvisning som var cirka fyra minuter från min lägenhet. Såå mycket snyggt från Gant Rugger! Älskar exempelvis blazern med knut framtill här ovanför. Sen skynda jag vidare till Östermalm där Hanna Graaf visade upp sin Femme collection. Det var faktiskt jättemycket fina plagg! Tyvärr glömde jag mobilen i jackfickan så det blev inte så många bilder men det var mycket basplagg och mina favoriter var svarta alla tre.

Efter det gick jag och mötte upp min kompis Caroline och åt våfflan på bilden. Sååå smarrig! Och kvällen avrundades i Rodebjers nya butik på Smålandsgatan 12. Det var packat med folk, varmt och så jäkla mycket snygga kläder! Älskar ju Rodebjer.

Men bäst av allt var att First aid kit uppträdde och vi hamnade av en slump längst fram! Måste verkligen börja lyssna mer på dem för de är ju helt grymma! Caroline blev dock uttråkad, haha. 

Nu ska jag in till stan och låna kläder och få en presentation av Esprit aw17-kollektion. 2017 känns dock väldigt långt bort just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>