Feber och hosta 

  
Stackars Frans hade hostat massa inatt när jag var iväg. Ibland hostar han ”bara” men ibland, som natten till idag och även nu ikväll hostar han så att han vaknar och blir ledsen. Måste gå tillbaka till doktorn för det kan ju inte vara meningen att han ska hosta i resten av sitt liv!?

Igår natt hade han även feber, jag tyckte han kändes varm i fredags men det var igår det slog till. Är ganska säker på att det beror på mässlingssprutan som han tog för 1,5 vecka sedan. Feber var vanligt 1-2 veckor efter… Men känns som det är bättre nu. Hostan är bra för stunden men är ganska säker på att han kommer vakna inatt igen. Stackars Frans ochjäkla  hosta!

En sak till, förut hörde vi små ljud från sovrummet då vi satt ute i soffan. Gick in och där låg Frans och pratade i sömnen. Haha, undrar vad han drömde… Nu ska jag sova, kommande vecka blir jobb, jobb och åter jobb. 

Hörs imorgon. Sov så gott (om du inte redan för det…)

En reaktion till “Feber och hosta ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>