IMG_1021.JPG

Ett missförstånd med att äta

Det känns som Frans inte riktigt förstått det här med att äta. Eller rättare sagt skillnaden på att äta och inte äta. Han har precis ätit och fick russin till efterrätt. Som panna cotta för mig, love it! Ibland när han fått upp russinet till munnen tappar han det precis innan han hunnit stoppa in det men ändå börjar han tugga som om han hade en lite russinbit i munnen. Haha, så roligt! ”Vad tuggar du på Frans?” Frågar jag och Frans tuggar vidare och ler som om det skulle vara en hemlighet. När han väl lyckas pricka in en russinbit, för det händer det också, finns det inga gränser för hans glädje. Ler stort, studsar upp och ner i stolen och vill alltid att man ska titta på honom och visa att man noterat hans framgång.

Inatt vaknade Frans vid tre och gnällde, dock bara i en liten stund innan han somnade om, men vi var stenhårda och det blev ingen mat förrän han vaknade 07.15 (exakt samma tid som igår!) och fick välling. Så fyra nätter utan nattamning varav en utan uppvak runt 03-tiden.

Imorse åkte jag in till jobbet tidigt och returnerade kläder, känns inte som jag hade hunnit det senare i veckan och nu när mamma och pappa var här kändes det smidigt att bara åka in och hem. Nu har mamma och pappa tagit tåget ner till Göteborg och Frans och jag är hemma, mätta (Frans) och trötta (jag)

IMG_1034.JPG

IMG_1020.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>