Ett dygn i Trosa 

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 Nu är vi påväg hem till Stockholm! Kom fram till Trosa igår runt 14.00 och åt lunch på Marsipangården. Trosa är ju em så sjukt mysig liten stad. I alla fall det mans er inte i centrum. Gamla hus med fina trädgårdar och kanalen som går genom stan.

Vi bodde på Hotell Vega som låg i just ett såntdär gammalt hus. Det var bara tre rum: en svit, ett dubbelrum och ett enkelrum. Vi hade bokat samtliga rum så vi hade huset och trädgården för oss själva! Så nice, som att bo i villa. Och ni vet ju vad jag tycker om det vid det här laget. Hehe.

Åt middag på Bomans igår kväll. Där min kompis Johanna och hennes man Anton gifte sig för 1,5 år sedan! Eller de bodde i alla fall där och åt sin bröllopsmiddag. Det var såå mysigt där och efter det fick vi till lekplatsen.

Idag stannade vi till vid en badplats och doppa oss och nu är vi alltså snart hemma. Frans sover bredvid i bilbarnstolen.

Ska fortsätta fira mamma idag eftersom det är idag hennes riktiga födelsedag är. Världens bästa mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>