20150127-102933.jpg

En sämre natt

Fy vad jag ha sovit uruselt inatt! Jetlaggens fel men när jag väl somnade någon gång efter 02.00 vaknade Frans och var ledsen i nästan en timma! Stackarn. Vi gav honom en Alvedon då han fortfarande hade feber och gav honom vatten, han är törstig hela tiden vilket är bra då han verkligen behöver dricka nu när det är så varmt. Han somnade ju om till slut men jag låg vaken och uggla i ytterligare en timme plus att mina tretusen myggbett kliade som fan! Kändes som jag sovit tio minuter få Frans vaknade nästa gång men då var det morgon och vi gav Frans gröt innan vi gick ner och åt frukost. Känner mig rätt seg idag men Frans verkar må bättre även om han är lite slö.
Nu sover han i vagnen (han sover superbra i den!) i skuggan och vi passar på att sola. Vill egentligen lyssna på Tvillingpodden eftersom jag har typ tre avsnitt som jag inte lyssnat på men jag orkar inte hämta lurarna på rummet. Snacka om att befinna sig i semestermood…

20150127-103136.jpg

3 reaktioner till “En sämre natt”

  1. Dör avundsjukdöden när jag ser bilden. Själv hör man plogbilen där ute i tidiga morgonen…
    Hoppas Frans blir bättre! Jag har själv blivit jäääättedålig av sorbé (nåt med att det är vatten och inte blir fryst) men kräkningen var kanske inte sån kräkning.

  2. Emelie: ja, det kunde ju varit det, tänkte inte ens på det. Just den gången var det nog bara pga för mycket slem etc… Men man vet aldrig. Så mycket bakterier och grejer man kan bli dålig av här om man är liten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>