En riktig skitdag!

  
Började morgonen med att vässa cirka 20 pennor, och det blev inte direkt roligare efter det. Frans har varit på sitt allra värsta humör och jag likaså. Vi har verkligen bråkat idag! Skrikit och hållt på. Han har kastat saker, bankat huvudet i golvet och allt annat han kan komma på för att irritera mig. Han har lyckats med bravur! Till saken hör att jag också velat kasta saker och banka huvudet i golvet (mitt huvud) men på något magiskt sätt har jag lyckats hålla mig från det.

Samtidigt har det varit världens härligaste väder i Stockholm och instagram flödrar över av den ena härliga ”hej jag är på landet och livet är fantastiskt”-bilden efter den andra. Så jag har varit bitter över det också. Att min dag sugit medan andra sugit i sig iskallt vin och tagit årets första dopp på någon härlig strand. Sååå deppigt!

En kompis lade upp en bild på sin son som hade vattenkoppor och jag kunde inte låta bli att tänka ”åh, i alla fall en som inte tackar livet”. 

Hoppas på en bättre morgondag men är tyvärr skeptisk. Är det såhär det ska var nu i typ 6 månader framåt? Kan redan nu säga att jag inte kommer orka med det. Jag hatar att jag blir så arg och låter mig påverkas men sån är jag. Jag och Frans är VÄLDIGT lika på det sättet. När vi blir arga blir vi riktigt arga.

Inget charmigt släktdrag. Tycker redan synd om hans blivande partner och är ganska säker på att Fredrik känner precis likadant.

2 reaktioner till “En riktig skitdag!”

  1. Åh fan hatar såna dagar, kan bli svårt att bryta själv också… Tror verkligen inte att det kommer vara så i 6 månader! Hoppas ni hade det bättre idag ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>