djungel

En liten, liten apa

geggamojja

Apa, Geggamojja, 349 kr

Det är egentligen inget vi planerat men Frans leksaker går utan tvekan i djungeldjurens tema. Köpte prasselböcker i USA med elefanter, tigrar, zebror och visst, en och annan humla och mobilen ovanför sängen består också av den typen av djur. Köpte ju två affischer, faktiskt innan Frans föddes, och på dem är det ett lejon (och en räv visserligen, lite variation behövs). Idag såg jag den här gulliga apan i ett skyltfönster här i Sjöstaden. Tog en snabbrunda i området för att få Frans att somna så jag kunde fixa de sista returerna. Visst är den gullig? Kommer från Geggamojja som är ett av mina favoritmärken (inte till mig själv ska tilläggas!) Och en apa passar ju faktiskt perfekt in i djungeltemat.

babybok

När (OM) vi flyttar ska det bli kul att inreda ett litet barnrum till Frans. Har aldrig brytt mig om att ”boa” och greja innan, fixade mer det som behövdes och försökte få det att se lagom trevligt och inte bara för jävligt ut, vilket det typ gör eftersom vi inte har någon direkt förvaring för Frans miljoner saker, men blir det en trea så är det lika bra att gå all in. På Kungsholmen finns en butik som heter Svartvita rum, de har sååå fina saker. Känns dock lite tråkigt att inreda ett barnrum i enbart svart och vitt… Får se vad som händer med flytten. En mäklare skulle ringt mig typ tusen gånger men har inte hört av sig än. Lite konstigt kan jag tycka. Visst, det går säkert sjukt bra för mäklare i Stockholm just nu då typ allt verkar säljas innan visning (över acceptpris) men man borde väl ändå ringa upp potentiella säljare? Det är ju typ money in your pocket om objektet i fråga är lättsålt och inte för att låta kaxig men jag tror inte vår lägenhet ska vara något problem att sälja. Den är tipp topp!

babyrum

Bild: Styleroom.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>