Jobb och trots

Idag började jag på Kappahls nya butik på Drottninggatan. De ju renoverat under en tid och idag öppnade de, det var världens kö när jag gick strax innan 10.00. Galet! Vi fick i alla fall en genomgång av de olika koncepten: vad företaget gör ute i världen samt en smygtitt på plaggen från vårkollektionen. Till det fick vi en toppenfrukost. Jag och Josefin (en frilansstylist som jag ofta springer på) fick ett eget bord, längst bak i lokalen vilket betydde att bi kunde äta två fruktsalladen var.   

    
Köpte faktiskt två helt perfekta skjortor. Vet inte när jag handlade kläder åt mig själv på Kappahl senast…

Dagen tillbringade jag på redaktionen och sen åkte jag och hämtade Frans som gick så gott som hela vägen hem. Har inte med vagnen längre för Frans vill inte sitta i den ändå… Så brukar bära honom till och från bussen, han älskar bussar. Både att åka på och titta på. Idag var han dock ovanligt duktig på att gå. När han började sträcka upp händerna mot mig pekade jag på något längre fram ”titta, Frans! En lyktstolpe, kom!” Då börjar han direkt att gå. Tycker väl det är spännande eftersom han inte fattat vad lyktstolpar egentligen är. Totalt ointressanta! Det funkar i alla fall ett tag. Sen blev han dock arg när vi kom hem och lade sig på hissgolvet och skrek att jag var dum (nä, men han tänkte nog det) för att han inte fick leka på innergården. Dessa små utbrott alltså. Är det trots eller vad?

Igår var han desto gladare på Diechmanns pressvisning… Ballonger och popcorn räcker långt.  
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>