IMG_1149.JPG

En dag med fru Lagergren

Idag kom Angelica och Alice hit och hängde hela eftermiddagen. Angelica hade köpt värsta lyxfikat och plötsligt såg mitt Oreo-paket och min påse med Tuttifrutti ganska fattigt, haha. Vi tog en promenad och jag passade på att köra ett litet träningspass vid ett utegym. Har ju tränat heeela två gånger sedan förra juli så jag känner att jag hela tiden vill hålla igång kroppen för att inte tappa det… Mm, eller hur. Hur länge sedan var det man hängde knäveck förresten? Typ tjugo år sedan! Det var en kvinna bredvid mig som berömde mig när jag efter lite testande tog mig ner i hängande position (på bilden ser mina byxor helt sjuka ut och det beror på att det är ett par leggings som är rejält förstora numera) och sa att jag var duktig. Sen körde hon typ tjugo pull ups i en rasande fart och jag tänkte att hon nog måste ha varit ironisk. Hehe. Angelica lyfte någon slags trästock som fanns där och eftersom det fanns tre olika jorde jag likadant. Skillnaden var att jag inte kunde rubba den uppåt över huvudtaget. Började på riktigt undra hur svag jag egentligen blivit då vi insåg att det var olika tyngd på stockarna. Angelicas var tyngst. Nej, såklart inte. Allt har sin förklaring. Vi gick längs med Kungsholmstrand och Angelica hann skrika till så att klockorna stannade inte mindre än två gånger. Första gången såg hon en råtta, andra gången en geting. Livet blir alltid lite extra dramatiskt med en Angelica, så är det!

Frans sov under hela vår ”händelserika” promenad men Alice som tyckte att det var spännande att se Kungsholmen kunde omöjligtvis sova alltför länge. När vi kom tillbaka till lägenheten gick jag runt lite med Alice och skumpa och när Frans såg det drogs mungiporna långsamt neråt och han började storgråta! Jag undrar om han tror att han blivit utbytt eller varför han reagerar så? Han blev så himla ledsen! Stackars Alice började såklart också gråta. Det är lite det som är charmen med bebisar, de är så fyllda av sympati för andra och gråter ofta av medlidande. Tycker visserligen att det är himla gulligt.

Stefan, Angelicas man kom förbi en stund efter jobbet och sen åkte de hem till Åkersberga medan jag stekte pannkakor och packade min väska. Jag ska nämligen åka iväg imorgon och sova borta i en natt. Ensam! Lindex fyller 60 år med en stor fest i Göteborg och Michael Bindefeldt bjuder ner ett gäng från Stockholm för att fira. Vi ska bo på Clarion Post (är det inte lustigt att jag sovit borta från Frans två nätter och då på just exakt det hotellet. Och nu tredje gången så blir det samma ställe?) och ta tåg ner och upp igen på fredag förmiddag. Det betyder att Fredrik och Frans får lite kvalitetstid. Jag tror dock Fredrik är lite nervös inför morgondagens nattning eftersom Frans tyvärr är rätt ”mammig” fortfarande. När jag osade till eventet i våras tänkte jag att den perioden skulle vara över när det var dags för mig att dra. Är dock ganska säker på att det fixar sig, till och med på att det kommer gå riktigt bra. Det är ju endast på nätterna som han saknar mig… Eller mina bröst (som han typ inte får så mycket glädje av längre. Stackarn.)

IMG_1144.JPG

IMG_1145.JPG

IMG_1147.JPG

IMG_1146.JPG

IMG_1117.JPG

IMG_1121.JPG

IMG_1148.JPG

IMG_1135.JPG

IMG_1142.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>