En dag i Almedalen

   
       Gotland tur och retur så har min dag sett ut. Det har dock varit supertrevligt! Jag deltog ju en panel tillsammans med fotografen Bingo Rimer och Ellinor Eriksson som är SSU:s förbundsordförande. Det var a non smoking generation som anordnade det hela och vi pratade om hur unga påverkas av bilder i sociala medier och media överlag. Väldigt intressant och viktigt! Jag vet att rökning ofta romantiserad i modejobb exempelvis, i SOLO skulle det aldrig gå! Sen är jag inte ”för” rökning rent privat och tycker det är en rätt onödig grej. Det dumma är ju att ingen egentligen vill bröja röka, eller det är inget man planerar att bli: rökare. Men många åker dit och tar sig aldrig ur det. Jag har testat, men aldrig blivit fast och inte förstått tjusningen. Om det nu finns någon sådan.

Annars var Visby helt underbart! Gotland överlag är ju så vackert. Satt vid vattnet innan seminariet startade och kollade ut över havet. Haha, kändes lite poetiskt nästan. Satt där själv och bara tänkte. Hann även möta upp min kompis Åsa som ska vara på Almedalsveckan till på torsdag och delta i diverse seminarium, hon jobbar ju på Larmtjänst och ska prata om identitetsstöld och ligaliserad brottslighet bland annat.  Åsa <3

Nu är jag tillbaka i Stockholm och ska åka till Söder och möta upp Emelie och Camilla. 

Så nöjd med den här dagen! Jag är inte den som hörs mest i sådana här sammanhang men kände ändå att jag fick sagt det mesta jag tänkt på. Eller jag känner att det var givande, kul att höra vad de andra prata om också. Bilder är ju jäkligt kul egentligen. Makten de kan ha och så vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>