Elins hippa!

   
    
    
 Elin och Oleg.

Sitter på bussen hem nu, har varit på redaktionen och fixat returer. Har ju inte skrivit om lördagens möhippa! Elin, en kompis jag känner via Angelica och Jessica gifter sig snart och tidigt i lördags överraskades hon av Andreas, Maria och Jessica hemma i sin lägenhet.

Jag var då hemma hos Andreas och förberedde lite. Eller allt var typ klart så det jag gjorde var att brygga kaffet, det blev mer som the, tyvärr. Kaffepressen är inte min kompis!

Men vi hade en såå rolig dag. Massa lekar, liveuppträdande av Oleg som jag inte riktigt hade koll på med som tydligen varit med i Idol och sjunger ”Elektropop”. Haha, Elin älskar tydligen den låten och flög upp när Oleg kom in med sin lilla gitarr. Haha, helt fantastiskt!
 

Vi år middag på en tapasrestauranger som heter La Cucharacha. Det var tyvärr sådär! Sällskapet var 10 poäng MEN maten var bara helt ok och servicen var nästintill obefintlig! Senare under kvällen började det stinka avlopp i källaren vi satt i och när jag nämnde det då vi skulle gå sa servitrisen: ”ja, det beror nog på rören”. Okej… Haha!

Ah, trött personal. Dricksen blev därför 18 kronor (för heeela sällskapet!) som faktiskt inte var supervälförtjänt. Jag tycker ju inte att man ska dricksa när servicen är usel eller ens dålig. I Sverige får man en normal lön för att arbeta på restaurang så man är inte beroende på dricksen som man är i exempelvis USA. Jag  tycker dricks är något man ska jobba för och förtjäna och jag dricksar alltid när det är okej service också. Men inte när det är dålig, då blir det snarare som en markering att de får jämnt belopp. Eller möjligtvis uppgrundat till nästa tiotal.

Meen, huvudsaken var att Elin hade en härlig dag! Och det tror och hoppas jag att hon har det. Längta verkligen till bröllopet nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>