Efter regn kommer solsken

   Väntar på tåget vid Karlberg i nya regnrocken. Kommer från Lindex.

 Glasspinne + pommes!   

 Köpte tygfrukt och mat på Ikea – Succé! Frans låtsas ofta laga ris, köttbullar och ägg och det är lite sorgligt att se honom stå dör och låtsas att de tomma kastrullerna innehåller någonting. 

Eller tvärtom i det här fallet. På årets pissdag var set rekordvarmt och strålande sol och på söndagen då livsglädjen återvänt regnade det i princip hela dagen.
Igår var Frans på ett mycket bättre humör (halleluja!) och vi kände oss övertagande och stol till Ikea. Tro det eller ej men det gick bra! Okej, ett litet skrikmarathon precis innan lunchvilan men det kunde hänt under de bästa utvecklingsfaserna. Vi hade planer på att plåta lägenheten imorgon men det är för mycket vi vill fixa innan så vi sköt upp det ett tag nu. Man vill inte stressa ihop något när det är så viktiga bilder…

Idag har jag varit på ett möte och jobbat en del. Ska fortsätta jobba ikväll när Fredrik kommer hem för jag har en del som måste in asap.

Annars är det en rätt lugn vecka. Sista innan Mallorca-semestern och innan Frans förskola stänger. Ska bli SÅ skönt! (Även om det är sol och varmt här hemma idag också)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>