IMG_0446-0.JPG

Efter regn kommer solsken osv

Trots att jag gått runt och surar halva dagen (drygt) blev det en helt okej onsdag till sist. Eller både och kan man väl säga. Fredrik kom hem tidigt eftersom han kom hem från Göteborg. Tyvärr var det första han fick göra att skriva bort alla lister i hallen och trösklarna likaså eftersom, suprise, vattnet hade runt ner under golvet. Stackarn. Men å andra sidan, jag torkade upp inomhuspoolen så det var väl egentligen ganska rättvist, hehe. När han kom hem hade han faktiskt köpt en present till mig eftersom han visste att jag haft en värdelös dag. Det gjorde definitivt det hela bättre. Det jag fick var ett tidningsställ eftersom jag har sjukt många tidningar som jag sprider it lite här och var samt förvarar i flyttlådor. Perfekt! Invigde stället med nya numret av Family living (Frans provsmakade den tidigare och gav den fullt godkänt, sen blev han sur när jag stoppade in fingret i munnen på jakt efter pappersbiten)

Nu på kvällen har Emelie och Annika varit här och ätit middag. Gjorde en pastasallad med parmaskinka vid sidan av. Så enkelt och gott (om jag får säga det själv)

Det satt en lapp i trappuppgången om att det varit inbrott i källaren och jag kände rent spontant att det är väl klart det har. Hej då alla vinterjackor vi lade mer häromdagen. Men gissa vad! Vårt förråd stod orört! Hurra! Kändes som något gick rätt och då kändes det okej när hissen gick sönder så jag fick gå upp till sjätte våningen. Man kan inte få allt eller vad är det man brukar säga?

Förutom vattenläckan och det faktum att vi saknar golv- och vägglister i hallen känner jag att jag trivs så otroligt bra i den här lägenheten! Det känns skönt. Och eftersom vi ändå fick lite problem nu med översvämningen ska vi passa på att renovera hall och badrum med detsamma! Känns som det är lika bra, plötsligt har man liksom bott in sig och blir för lat för att fixa något…
IMG_0443.JPG

IMG_0442.JPG

IMG_0444.JPG

IMG_0445.JPG

IMG_0447.JPG

IMG_0446.JPG

IMG_0448-1.JPG

2 reaktioner till “Efter regn kommer solsken osv”

  1. Väldigt snyggt tidningsställ! Håller på med en utrensning av tidningar, men tycker det är så svårt att slänga haha. Hade en liknande upplevelse här hemma förra veckan med översvämning i källaren och och inbrott i grannlägenheten. Ibland är man verkligen tacksam att all otur inte kommer på samma gång.

  2. Johanna: Håller med! Jag hatar att slänga tidningar! En sak jag såg på Granit var små ”träskivor” på hjul där man kunde stapla massa magasin på, lätt att städa om inte annat ;) annars är det så jobbigt att flytta på tidningshögar när man ska städa tycker jag. Brukar dammsuga runt om bara…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>