Drömmen om storlek 37

   
 Idag var jag på en utförsäljning som ATP atelier har i sin butik på Sofiagatan 3 (hett tips! OM du har storlek 37)

Jag har ju storlek 39 vilket brukar vara grymt när det reas ut provstorlekar men idag… Nja.

Hade jag haft storlek 37 hade jag dock kunnat fynda massa skor som jag gått och kollat på i typ flera år till galna priset. 2 par sandaler för 500 kronor eller 2 par för 1000, beroende på vilken modell man ville ha. Det fanns några i andra storlekar men det fanns huuuur många som helst i 37…

Drömmen!

Hittade dock ett par, eller två men det ena paret saknade sin partner och trots att det var billigt så känns det inte kul att köpa EN sko. Lämnade dock mitt nummer så om den andra skon dyker upp under städningen så ringer de. Hoppas VERKLIGEN att den hittas!   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>