IMG_3121-0.JPG

Drömläge

Känner mig så himla trött och har dessutom världens huvudvärk. Hade det igår också, brukar aldrig ha det. Imorse tänkte jag åka in till stan och gå på Zadig & Voltaires VIP-rea men den var mellan 8-10 och jag kände att det blev lite jobbigt att åka in. Ångrar mig nästan nu men det var lika bra… Ska bara handla saker jag verkligen, verkligen vill ha…hehe.

Istället började jag på ett lååångt blogginlägg som jag får skriva klart någon gång ikväll och sen gick Frans och jag ut på en promenad. Ekerö är verkligen såå fint! Så mycket fina villor, höstfärger och vattnet som är knallblått idag när solen skiner.

Gick till lekparken och Frans fick hänga i sandlådan för första gången i sitt liv. Han stirrade så fokuserat på sandkornen att jag trodde ögonen skulle ploppa ut. Trodde också att han skulle äta sanden men det gjorde han inte. Tror det var för spännande att kolla på sanden, hade han ätit den hade den ju inte funnits kvar att titta på. Smart kille.

Lisa jobbar hemma idag, jag skulle också vilja jobba, men just nu ligger en 10-kilos bebis på mig och sover. Så mysigt, jag kan jobba inatt…

IMG_3118.JPG

IMG_3113.JPG

IMG_3115.JPG
Köpte tossor från Lindberg häromdagen, tyckte de var så söta. Känns som sagt inte så motiverat att köpa dyra skor riktigt än, sen när han börjar gå däremot… Fleecejackan är från Didriksons och såå mjuk! Köpte en lite för stor storlek men den kommer förmodligen vara lagom (och till och med för liten) inom kort. Han har fått massa komplimanger för den i alla fall. Hade tänkt köpa grå eller orange men de var slut så det blev en blå. Blått är flott osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>