Djurö och Älgö

   
    
Igår åkte vi ut till Djurö där Fredriks bror och hans flickvän bygger hus. Eller sommarhus. Kommer bli magiskt. Daniel är hantverkare och gör ALLT själv, det blir bastu, pool, gäststuga, växthus… Hela paketet!

Vi gick ner till vattnet, jag plockade blåbär och vi avslutade med grillning innan vi åkte hemåt. Frans somnade i bilen och jag och Fredrik såg faktiskt en film ihop vilket sker aldrig! Vi såg ”The Danish girl”. Alltså, wow, den var såå bra! Och fin. Och sorglig och framförallt viktig! Tänk att man på 20-talet ansåg att homosexuella behövde låsas in och typ ”botas”’med lobotomi. Så jävla fruktansvärt. Har du inte sett den? Do it! Och jag älskar Alicis Vikander. Hon är helt fantastisk! Och helt ofattbart vacker! Hon är dessutom jättetrevlig i verkligheten, har bara träffat henne en gång, snabbt under modeveckan då min kompis Lisa ville ta en fan-bild med henne. Men hon var bara så gullig!

Idag åkte vi ut till en annan ö, Älgö! Utan tvekan ett av de finaste ställen jag vet! Det var på Älgö för ett år sedan som jag och Fredrik insåg att det var dags för hus! Sen dess har vi kollat runt ÖVERALLT men inte hittat något som känns hundra… Tänk om det blir Älgö till slut ändå. Det skulle verkligen vara det perfekta slutet på cirkeln.

Älgö är inte supernära stan men det gör mig faktiskt inget. Inte just när det gäller det stället. Är säker på att jag skulle älska att bo där. Mest under sommaren men även under de andra årstiderna. Vi får se.
  Kvällen avslutades såhär. Gillat och chips till efterätt. Vem sa att dessert måste vara sött? Inte jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>