Det här med hus…

   
   
Vi har ju kollat hus, till och från och nu hittade vi ett som kändes rätt. Ganska lagom. Tyvärr inte heeeelt optimalt planerat men ändå med potential att fixa till det som man ville. Och just det. Världens finaste gata och härligaste trädgård. Men just nu är marknaden märklig. Folk hetsat med att sälja innan den 1 juni då amorteringskravet kickar in. Dock har detta krav funnits i typ ett halvår så för köparen spelar det egentligen ingen roll. Just nu är det fler lägenheter än någonsin på Hemnet och frågan är om man lyckas sälja när man köpt. Många (fina) lägenheter säljs inte eller går för under utgångspris. Det är köparens marknad, helt klart. Vilket såklart är positivt också. Det är för dyrt i denna staden och har varit det under en lång tid. Men det är ju lite negativt för just mig och Fredrik i nuläget då allt känns osäkert så vi avvaktar nog nu. Vi vill inte betala utgångspriset för det som ligger ute just nu och vill vara ”säkra” på att få ut bra pengar för vår lägenhet som vi på riktigt kämpat med de senaste åren. Renovering, vattenläcka, tillfälliga boenden you name it! Aja, egentligen ett lyxproblem. Är glad att vi har ett boende som ändå känns bra!

Så vi får helt enkelt se. Igår var vi på en omvisning och Frans passade på att röja runt i den supernärliggande lekplatsen, så mysigt. Hoppas det blir hus någon gång i alla fall, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>