Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

Det blev Thailand…

Vi satt och kollade på resor idag (som tröst för att vi INTE kommer kunna flytta in i vår lägenhet imorgon som planerat…). Mexico, Mauritius och Vietnam som varit favoriten. Vietnam kändes dock ganska dyrt av någon anledning utan att det egentligen var bättre än något annat. Och i Mauritius var det 13 regndagar i januari (!) I Mexico hittade vi ett lyxigt all inclusive-hotell söder om Cancun men där har jag och Fredrik varit en gång för några år sedan, inte för att det spelar någon roll, men nej, Mexico föll liksom mest bort när vi hittade ett GRYMT hotell i Thailand. Jag kollade på det hotellet tidigare då vi planerade att åka över jul. Det kostade då 54 000 kronor för oss tre och det kändes ju inte helt okej på något sätt. Eftersom vi vet att allt skenar just den här perioden. Nu kostade hotell i 14 nätter plus direktflyg 24 000 kronor! Ska inte säga att det är billigt men jo, det tycker jag faktiskt! Fattar knappt att det är sant och nu är det bokat. Att åka i januari känns som bästa grejen, det är redan nu sista minuten-priser och typ alla charterresor till Thailandsresor var nedsatta minst 5 000 kronor. I februari och mars var det dyrare… den här resan räknades som ”sista minuten” och vi lyckades boka sista rummet.

Vi kollade lite på Sunwing resort, Blue village och allt vad de nu heter men personligen har jag lite svårt för den typen av ställen och jag vet att jag har barn MEN Frans är ju för liten för att vara med i någon Bamseklubb så vi tänker att vi kan passa på att köra lite mer vuxna hotell nu i ett par år till och sedan eventuellt testa något klassiskt familjehotell när Frans är äldre och uppskattar det. På ”vårt” hotell fanns ändå barnpool, en lekplats och en jättefint lekrum trots att det stod att hotellet var mer vuxenanpassat. Det duger åt Frans!

hotel

Ses den 21 januari!

 

2 reaktioner till “Det blev Thailand…”

  1. Vad härligt med Thailand. Funderar också på en sista minuten dit med vår 1-åring. Var och vilket hotell bokade ni?

  2. Sara: Ja, jag tänkte inte att det skulle vara sista-minuten-priser på så mycket resor, sökte ju på ordinarieresor. Vi bokade ”Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach” med Fritidsresor, verkar dock som vi fick sista rummet just där men det fanns jättemånga andra (BRA!) alternativ. Känns ju lite riskabelt med sista minuten om det är ospecificerat. Med eller utan barn… Hoppas ni hittar något! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>