Storstadsbarn

Den här bloggmallen alltså.

Godkväll! Frans somnade klockan 22.00 som vanligt och Fredrik likaså. Jag ammade Frans och lade honom sedan i sängen, Fredrik gick med och lade sig men jag gick tillbaka upp, kände mig liksom inte alls trött. Frans vaknade dock till och grät och när jag gick in igen låg han på magen med sträckta armar och tittade mot dörren. Trots att jag vill att han ska sova och kunna somna bra med enbart Fredrik så kan jag inte låta bli att känna lite ”glädje” över att han har utsett mig som sin favoritperson i heeeela världen. Ödmjukt jag vet. Igår sa jag till Fredrik: ”Tänk, det finns ingen som älskar mig så mycket som Frans”. Fredriks svar var ”Nej”. Haha, nänä, han behöööver ju inte försöka övertala mig något annat om han inte vill.

Men det här med bloggmallen då. För det första så saknas information och bild på mig (och Frans), mycket viktigt! Man vill ju se vem som skriver bloggen och kanske typ vad personen i fråga heter. Jag heter Annika om någon undrar. Och sen det här med kommentarerna. Det står ”Storstadsbarn” på alla vilket inte riktigt stämmer. Det är visserligen kul men kommentarer men inte så kul att jag skriver dem själv. Till mig själv. Och som om detta inte var nog så upptäckte jag precis att vissa bilder blir gigantiska i inläggen! Till skillnad mot ”introbilden” till varje inlägg som måste vara liggande men också i ett visst mått för att inte typ hälften av innehållet ska försvinna och folks ansikten ska kapas på mitten. Suck. Dagens I-landsproblem: Min bloggmall är knäpp!

Ikväll har vi träffat mina föräldrar en snabbis då de ”mellanlandade” på centralen påväg mot Rom, de lekte med Frans och gav oss tre burkar äpplemos som min morbror gjort. Sedan somnade Frans och vi köpte vi med oss mat från Wagamama, gick hem, tände ljus (har inte fått upp så mycket lampor ännu) och öppnade en flaska Ripasso och skulle preciiiis äta då Frans vaknade och insåg att han också ville vara med på middagen, haha. Sen har vi bara chillat i soffan, kollat på kristallen. Att ”Paradise hotel” nominerats till bästa program ser jag som en direkt fara för svensk television. Att människor som beter sig som jordens sunkigaste får massa dyrbar tv-tid är för mig en gåta.  Men det är kanske jag somär tråkig och efter, alla verkar ju älska programmet. Vet många ”normala” människor som kollar, haha.

Aja, nog om det. Nu ska jag hoppa i säng. Vi hörs imorgon!

2 reaktioner till “Den här bloggmallen alltså.”

  1. Håller heeeeelt med ang. Paradise hotel-tv grejen! Förstår inte HUR det kan bli ens nominerat, finns ju så mycket bättre program! Men sen kanske jag är lillgammal som hellre ser ”searching for suger man” osv (Är 19) nåja! Gillar att titta in på din blogg, du är så simpel och skön! Ha de fint! Hälsa Frans!

  2. Joanna: Ja, PH känns som det sämsta av det sämsta! Kan hända att jag är lite lillgammal när det kommer till TV jag också men jag väljer att kalla det smak ;) Gillar mycket ”skräp-tv” typ Kardashians och Bachelor men det känns lite mer ok på något sätt. Kul att du kollar in ibland =) Ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>