Deadlines

  
Satt uppe och jobba igår, det var längesedan sist men det behövdes. Satt till 02.00 och idag är jag såklart lite trött… Inte otippat men samtidigt känner jag mig på riktigt bra humör! Frans vaknade 08.30 då jag väckte honom. Han åt sedan gröten utan problem och hann lägga lite pussel och dra ner samtliga bitar på golvet innan han snällt följde med till hallen och tog på sig skorna. Han och Fredrik cyklade före mig när jag gick till bussen och Frans vinkade åt mig och ropade ”Hej då mamma!” 

Att Frans är glad är livets enklaste glädjekälla, haha. Töntigt kanske men så är det. Minns att jag läste rådet ”glad mamma, glad bebis” när jag var gravid och Frans var nyfödd. Nu är det mer ”glad unge, glad mamma”.

2 reaktioner till “Deadlines”

  1. Mia: Verkligen! Trodde inte att jag skulle påverkas så mycket av Frans eget humör men så är det. Tur att han OFTAST är glad ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>