Dags för sulky

   

 

Idag tog jag inte Bugaboon till förskolan utan vår lilla Chicco liteway. Frans sitter ju lika bra i den (förutom att huvudet är vänta bort från mig, vilket jag inte gillar egentligen) och det känns bättre att lämna den utanför förskolan än en vagn i 12 000-kronors klassen. Folk stjäl ju tydligen vagnar hela tiden i den här stan… Så nu blir det sulky i vår och sommar och förmodligen även i höst. För min egen del så föredrar jag Bugaboon alla gånger då den är så otroligt skön att rulla runt men håller med om att det är smidigt med en liten vagn som dessutom inte är lika stöldbegärlig och OM någon ändå bestämmer sig för att sno den är det inte samma ekonomiska problem.

Frans lämnades för övrigt på förskolan idag utan en ända liten tår. Han och en pedagog satte sig i sandlådan och när jag sa hej då tittade han upp på mig men vände sedan ner ansiktet mot spaden igen. Härligt! Känns som vi går mot ljusare tider…

4 reaktioner till “Dags för sulky”

  1. Åh vad skönt!! Vi har en gammal skrutt-sulky som Jacks kusiner haft fram och tillbaka till förskolan, och buffalon på helgerna.. Känns kanske lite väl med två vagnar men vill inte lämna buffalon på fsk och inte sälja den heller, tänker att vagn nog behövs nästa vinter också och då vill jag ha rejäla hjul, plus vem vet, nån dag kanske det blir fler ungar ;)

  2. Stella: Ja, men det är nog bra att ha den riktiga vagnen kvar ett tag. Jag skulle aldrig orka ta sulkyn om jag skulle gå på stan eller liknande. Älskar Bugaboon :)Och precis, kanske blir fler kids en vacker dag! :) då är det bra med en barnvagn som är redo att bli en duo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>