20140617-151753-55073314.jpg

Dagens lunch

Gjorde två flaskor majsvälling till Frans förut men han vägrade äta. Han var hungrig (satt och hetsade mig i babybjörnen medan vällingen värmdes upp, han tittar bedjande på mig och smysnyftar, väldigt gulligt. Det är när det övergår i gråt och skrik som det blir jobbigt…) men stretade sedan emot (högst ovanligt) och letade istället efter bröstet när det äntligen var dags att äta) Jag har aldrig varit med om att han inte vill ta flaskan men nu blev han jätteirriterad och gnällde och spände hela kroppen. När jag ammat var det dock inga problem och nu har han sugit i sig en liten flaska med välling. Också.

Jag tycker ärligt talat att det är ganska svårt med maten. Vet inte hur mycket han får via amningen men det känns inte som det är tillräckligt. Som nu när han ammat och sen druckit massa välling. Undrar om det blir för mycket… Tänker dock att han kräks om det är så… Sen vet jag inte hur mycket mer jag ska ge honom. Har gett honom två majskrokar men det räknas väl knappt som mat, det är ju mest underhållning, han älskar dem men jäklar vad de klistrar! Så kletigt…

När det gäller smakportionen har jag väl inte riktigt kommit igång än. Lite sporadiskt skulle man kunna kalla det. Testade broccoli och potatis från Hipp igår men det var ingen succé… Frös in resten av burken i småportioner (i såna där iskubsformar) så jag får testa igen. Om maten uppskattas eller inte verkar bero på hur hungrig Frans är.

Tror att Sempers milda havrevälling är favoriten. Tänkte köpa ett storpack med många förpackningar igår men tanken på trapporna stoppade mig. Därför blev det istället majsvälling i pulverformat men den ska jag inte köpa igen då den tydligen innehöll palmolja vilket jag inte gillar. Inte för att den skadar Frans på något sätt men för miljönsskull tycker jag att man ska undvika det.

20140617-151734-55054803.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>