Dagens kontor

    

Idag satt jag på Sixten & Frans och jobbade. De brukar ha okej lunch men idag var det sååå salt. Tänkte först att det kanske var jag som var känslig eftersom jag inte ätit så mycket salt sista veckan men sen satte sig två killar bredvid mig och pratade med varandra om att det minsann inte snålats med saltet. Kycklingen var i alla fall supergod, kändes som den kokats jättelänge.

Innan jag åt var jag och tränade ett lunchpass som jag inte testat innan, ”Bootylicious” hette det, haha. Men det var inte någon Beyonce-dans som man kanske kunde trott, utan utfall i alla möjliga och halvt omöjliga former. Passet var endast 30 minuter men jäklar vad trött jag var efteråt. Mina ben kändes som gelé när jag gick ner till omklädningsrummet. 

Frans stod och lekte med ett pussel när jag kom till förskolan. När han såg mig skrynklades ansiktet ihop och tårarna började rinna. Jag föredrar dock att han gråter när han ser mig än när jag lämnar på morgonen. Tyvärr gör han ju ofta både och.

  

Frans gömmer sig ofta bakom gardinerna i vårat sovrum. Det är såklart roligast om jag och Fredrik är med, men om vi inte är det leker han själv. Gömmer sig, tittar fram och gömmer sig igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>