Dagen sämsta:

  

   

 

Idag var vi på Luzette och åt lunch, den restaurangen är SÅ himla fin! Jag åt dock en hamburgare som inte smakade sådär jättemycket. Mest fett om jag ska vara ärlig. Det var någon lufttorkad griskind på och det var nog den som gjorde det… Men det var trevligt och det var inte det som var sämst med dagen. Eftersom mina föräldrar är här har de fått en av våra hemnycklar så de kan röra sig fritt och jag hade den andra som egentligen var Fredriks. När Fredrik kom på att jag hade hans nycklar tyckte han att det var bäst om jag gav tillbaka dem. Tydligen är jag inte så pålitlig när det kommer till typ det mesta (?!?!) så jag gav honom nycklarna två minuter innan han skulle till Alvik och köpa färg och jag skulle gå hem med Frans. Mina föräldrar och syster gick hem till henne för att borra upp en tavla. När jag kommer på att jag inte har några hemnycklar? När jag utanför vår dörr säger ”mamma ska bara låsa upp…” till Frans och stoppar handen i jackfickan. Alltså. Jag vet, värre saker har hänt men jag var så sjukt kissnödig också.

Fredriks mobil var (såklart) död men det gick väl relativt snabbt innan han kom gåendes på loftgången med nycklarna i handen. Jag var rätt irriterad, haha men samtidigt lite glad över att han äntligen var hemma.    

 

Vi hade i alla fall tur med vädret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>