chokladfabriken

Choklad + underkläder

Igår var Frans och jag på redaktionen under hela förmiddagen. Jag lämnade in ett par jobb och planerade för den kommande Miamiresam genom att ha möte med Chefredaktörerna för Shapeup och tidningen Frida. Fick göra ett kort avbrott för blöjbyte men annars gick allt utan problem. Längtar verkligen efter att åka!

På eftermiddagen stannade vi till på Chokladfabriken där underklädesmärket Triumph hade pressvisning för sin nya underklädeskollektion ”Beauti-full”, för kvinnor med större byst. Jag är ju vanligtvis en typisk a-kupa men min storlek är ändå 75B. Det är ju lite krångligt det där med behåstorlekar. Köpte alltid 80 a förr men det var egentligen inte min storlek, sen var jag på någon grej där de mätte mig och plötsligt var jag en 75B… ett tips är att fråga om hjälp i butiken när du ska köpa behå. På H&M kanske de inte ställer sig och mäter dig men på Triumph, Twilfit eller liknande hjälper de dig garanterat. Vi fikade lite och fick sedan göra egna chokladtryfflar i fabriken! Självklart vaknade Frans till precis då och även om han inte var hungrig och ledsen ville han inte ligga i vagnen ensam utan mamma fick snällt bära runt honom så han kunde se vad som hände. Förstår honom. Ett barn i en chokladfabrik, vem hade inte velat vara med?

triumph

Behå från Triumph.

4 reaktioner till “Choklad + underkläder”

  1. Jag borde gå dit och kolla! Vet inte vad jag har för behå-storlek nu men med tanke på att den var omöjlig (som i ovanlig kombination, vem har 70E?!) förut så lär den väl vara ännu värre nu. Gillar det inte alls måste jag säga.

  2. Johanna: Haha, ja men du borde gå dit och be någon mäta :) de visade en b kupa som var mycket mycket större än en d kupa. (85 B och 70 D) Det är värsta djungeln. Men efter förlossningen är det nog bra att ha lite större behåar och utan byglar etc för att det ska vara så skönt som möjligt. Har inte haft bygelbehå sedan Frans föddes, är orolig för mjölkstockning… och det kan tydligen hjälpa lite att inte ha byglar. Eller för tajta/små behåar. Hittills har det funkat! :) Puss

  3. Ja, jag har nog växt lite i omkrets också så nu kan jag kanske ha 75. Det skulle underlätta en hel del i utbudet, så just den detaljen kan få stanna efter förlossningen/ammandet. ;) Måste verkligen köpa nya behåar, inga passar!, men det är typ det tråkigaste och bökigaste jag vet.

  4. Johanna: Jag vet! Sjukt trist. Speciellt när man ska köpa dem för ett tag, antagligen kommer man ju inte kunna ha samma stl sen och framför allt efter amningen. Då ska brösten vara rekordsmå har jag hört. Bebisen suger ut fettvävnaden osv. Personligen längtar jag till den dagen :) Inga ömmande eller hårda bröst, bara minismå och supermjuka ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>