Bugaboo x Diesel

   
    
    
 Imorse var jag på ett event för Bugaboo som slagit sig ihop med Diesel och gjort vagnar i… tadaa! Denim. 

Tanken var att man fick ta med sina barn och låta dem gå banans med färg och bara köra. Jag önskar att jag hade tagit med Frans men samtidigt kunde jag inte med att lämna in honom på förskolan sent på grund av ett pressevent och jag har för mycket att göra för att ha hono hemma en hel dag utan att han är sjuk eller behöver vara hemma av någon anledning. Men som sagt. Önskade att han varit med när jag såg alla kids som bara älskade att måla på allt från väggar till blommor. Vilken dröm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>