bugaboo-donkey

Bugaboo donkey (och imorgon drar vi!)

Vi bestämde oss för att lämna vagnen hemma och köpa en ny i USA: Vi beställde den från Toys ’r us och fick den levererad hem till min kompis Alexandra som bor i Miami. Vagnen kostade ungefär 7 000 kronor i USA vilket är betydligt mycket billigare än här hemma då den kostar närmare dubbel så mycket (!) När vi kommer hem säljer vi den nog om vi inte tycker att den är sjukt mycket bättre än vår Brio, vilket jag inte tror kommer att hända. Jag är så himla nöjd med Brio go!

Idag har jag packat, tvättat, hämtat ut våra pass och fyllt i sån där Esta-grej som man var tvungen att göra även för spädbarn. Det var så sjukt störande och all info försvann precis när jag var klar och redo att betala. Bara att skriva om allt med en hand medan Frans sakta med säkert tappade tålamodet, hehe. Har fixat massa här hemma och hade kanske hoppats att Fredrik skulle komma hem vid 18.30 åtminstone. Det gjorde han inte. Han kom typ 20.30 och han har självklart inte packat någonting. Jag skulle kunnat vara snäll och hjälpa honom men eftersom jag även packat allt vi behöver till Frans känner jag att han gott kan göra det inatt eller gå upp supertidigt imorgon. Senast när vi var i Spanien i september glömde han sina badbyxor och fick bada i tajta boxershorts, det tyckte han var rätt jobbigt. Jag undrar om han glömmer badbyxorna igen om jag inte påminner honom… eller kameran som ligger lite undangömd i en hylla. Hade jag lagt fram den hade det varit enklare för Fredrik att komma ihåg den. Men jag ska vänta till imorgon och se om han kommer på den av sig själv. Risken är ju dock att jag glömmer det imorgon. Jag bryr mig egentligen inte om kameran eftersom jag kör mobilen men Fredrik skulle störa sig hela resan om han inte fick med den. Vilket kommer drabba mig i längden… hm, kanske lägger fram den ändå…

pass

Pass, check!

Haha, förlåt om jag låter sjukt bitter men är så himla trött. Känns sjukt skönt i alla fall att allt inför resan är klart. Imorgon får vi åka Arlanda express till flygplatsen eftersom Taxi Stockholm inte har babyskydd utan endast barnstol för barn över fem månader. Ringde och frågade förut. Att släpa med vårt babyskydd bara för taxi till och från Arlanda känns jobbigt, vi kommer liksom ha tillräckligt med packning som det är…

Nu ska jag in och duscha. Fredrik gick precis ut med Frans i vagnen för att han skulle kunna somna, tror han är lite stressad över packningen och allt, hehe. Ja, jag lägger fram kameran.

2 reaktioner till “Bugaboo donkey (och imorgon drar vi!)”

  1. Åh trevlig resa!! Jag köpte också en bugaboo i USA, fast cameleon. Fick en bra deal och pröjsade 5000…! Jag packade i plastpåse dit, men köpte en väska till buggan, dock inte deras egna pga svindyr.

    Alltså Frans pass! Asgulligt och puha att ni hann få det.. Blogga gärna från amerikat!

  2. Vet du om det är så man måste göra? Beställa barnvagn alltså. Gissar att ni inte får några problem att sälja vagnen sen oavsett, men jag har nog en spekulant åt er redan annars. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>