Brunch på Mother

Tog bilden från Rebeccas insta story så därför är den lite suddig. Men ni ser ju: mums!

Idag var jag bjuden på brunch på Mother. Det var en kompis, Rebecca som bjöd in mig och fyra andra tjejer och det var SÅ trevligt! Eftersom 4/5 är stylister blev det mycket jobbsnack och det är ju typ det bästa jag vet, haha! Jag tröttnar aldrig på att prata om jobbet men brukar hålla mig för att inte tråka ut andra, hehe.

Brunchen var som alltid grym och efterrätten magisk! Älskar deras plättar med rårörda bär och vispgrädde gjord på sojabönor. Brunchen pågick i drygt tre timmar och jag är så mätt nu att jag inte orkar någon middag. Hällde i mig lite glögg förut, det är ju ändå första advent. Hoppas du haft en skön söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>