IMG_3170.JPG

Bride to be

Idag åkte jag, Lisa och Frans till stan för att kolla på brudklänning. Mötte upp två kompisar till Lisa, båda mammalediga. Gissa om butiksbiträdet blev glad när vi kom. ”Var kan vi parkera våra tre barnvagnar?” Vi trängde ihop dem på dörrmattan och det såg ut som på bussen när vagnarna står ihoptryckta på rad. Anledningen till att vi var i butiken var för att Lisa ska gifta sig i sommar. Jag har faktiskt aldrig varit i en brudbutik innan men det var riktigt kul! Jag ska ju också gifta mig en dag (vet ej när men antagligen inte i sommar) och vet inte alls vad jag skulle vilja ha på mig. Någon typ av vit klänning förstås men ingen spetsmaräng. Kul att kolla var det i alla fall… Och Lisa såg ut som en dröm i allt.

Efter klänningsprovningen gick vi till Tures (snacka om att man har flyt när man hittar ett bord för fyra med en ”barnvagnsparkering” precis bredvid mitt under lunchen) åt en dagens som var en helt okej rödspätta och drack ett glas vin till. Så gott!

Frans sov under lunchen men vaknade lagom till kaffet och fick mat. När han var klar skulle jag gå och byta blöja och vad händer? Kiss över heeeeela skötbordet! Gjorde rent såklart men bodyn var blöt och klant-Annika (jag, kanske inte helt uppenbart eftersom jag brukar vara så himla smart) hade inget ombyte med mig till Frans. Stackars lilla barn! Det blev en lång lunch och jag fick byta ytterligare en gång. Vad händer då? Jag tappar blöj#%*}•*^ på golvet och den touchar graciöst väggen, innehållet landar på golvet och blöjan bredvid. Eftersom det var folk utanför kände jag pressen att verkligen rengöra ordentligt, att det varit jag som smutsat ner hade ju varit så pinsamt uppenbart om jag bara hade gått ut. Haha, hade i och för sig aldrig gjort det! Men jag skrubbade med tvål och allt för att det skulle bli helt rent. Toaletten har nog aldrig varit renare, hehe. Brukar faktiskt alltid ha tur när jag byter blöjor men ja, någon gång ska man få svettas lite…

Ikväll har vi ätit hemmagjord Cesarsallad och jag har jobbat, jagar klämningar till omslagsplåtning på tisdag. TROR jag har det under kontroll… Hoppas det i alla fall. Min erfarenhet är dock att allting löser sig! Det har det liksom alltid gjort. Om jag så ska köpa tyg och sy på måndag… Hehe.

Imorgon ska jag och Lisa till Bromma blocks och sen ska jag förbi Lindex presskontor och efter det: då ska jag på spaaa! Så himla härligt att jag inte tror att det är sant. Jag, Annika, Caroline och Emelie ska till Yasuraghi och bada i ett helt dygn. Bada och yoga. Så himla underbart! Och imorgon måste jag därför köpa en bikini. Mina nuvarande är ju lite inlåsta i en lägenhet under renovering…

IMG_3172.JPG

IMG_3177.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>